Het nieuwe samenwerken:
altijd en overal beschikbaar

De voordelen van het nieuwe werken

Het nieuwe werken, oftewel overal en altijd beschikbaar zijn, biedt talloze voordelen. Denk aan verbeterde communicatie, verhoogde productiviteit, en een boost voor innovatie en creativiteit. Het zorgt voor flexibiliteit en aanpassingsvermogen, betere besluitvorming, verhoogde werknemersbetrokkenheid en het verhoogt de klantgerichtheid. Klinkt goed, toch? En het beste van alles, je kunt het zelfs doen terwijl je in je pyjama zit!

Samenwerkingstools die het nieuwe werken mogelijk maken

Maar hoe maak je dit nieuwe werken mogelijk? Met collaboration software zoals Teams of Zoom. Hiermee kun je chatten, videoconferenties houden, documenten delen en integreren met andere apps. Maar ook Cloud Storage en File sharing zoals SharePoint zijn onmisbaar. Hiermee kun je tijdens het samenwerken real time in documenten werken. En nee, je hoeft niet bang te zijn dat je collega’s je pyjama kunnen zien.

Online samenwerkingsfeatures

En dan zijn er nog de online samenwerkingsfeatures zoals de Microsoft 365 omgeving. Het fijne aan deze workspaces is dat alles wat je nodig hebt in één pakket zit. Wij bij Netmask onderscheiden ons hierin van anderen omdat wij vanaf het begin van deze ontwikkeling erbij betrokken zijn. We hebben ons gespecialiseerd in deze omgevingen en zijn 24/7 bereikbaar voor support bij noodgevallen. En omdat we klein zijn, is het contact ook persoonlijker. Maar maak je geen zorgen, we zullen je niet midden in de nacht bellen, tenzij het echt nodig is!

De juiste technologieën kiezen

Hoe helpen we onze klanten bij het kiezen van de juiste technologieën die passen bij hun unieke samenwerkingsbehoeften? We gaan eerst met ze in gesprek om te achterhalen wat ze echt nodig hebben. Microsoft 365 is een heel groot pakket. En je kunt van goedkoop tot heel prijzige oplossingen nemen. We kijken hierbij vooral naar wat nodig is en wat vooral niet. Aan de hand van onze eigen ervaring en expertise, en rekening houdend met de wensen van de klant, adviseren we over de implementatie van technologieën. Hierbij houden we natuurlijk rekening met het beschikbare budget. We kijken niet alleen naar wat en hoe we de zaken gaan implementeren, maar ook naar hoe het uiteindelijk gebruikt gaat worden. En nee, we zullen je niet proberen te overtuigen om een gouden muis te kopen als een plastic muis ook voldoet.

Naadloze integratie met bestaande IT infrastructuur

We zorgen ervoor dat de nieuwe samenwerkingstools naadloos integreren met de bestaande IT infrastructuur voornamelijk door training van de eindgebruiker. We kunnen eventueel training op locatie geven, maar we maken ook handleidingen die makkelijk te begrijpen zijn. Zelfs voor mensen zonder IT-achtergrond maken we handleidingen die leesbaar en toepasbaar zijn, zodat de implementatie van wat we bedacht en opgemaakt hebben zo naadloos mogelijk verloopt.

Succesverhalen

Momenteel zijn we volop bezig met een omvangrijk cloudtransitieplan voor een grote zorginstelling. Een cruciaal aspect hiervan is de mogelijkheid om overal te kunnen werken, wat de samenwerking aanzienlijk zal verbeteren. De recente coronacrisis heeft ons een onverwachte les geleerd: plotseling moesten we allemaal vanuit huis werken. Tot onze verrassing ontdekten we dat dit eigenlijk heel goed functioneert. En een onverwachte bonus? Je kunt genieten van je favoriete koffie terwijl je werkt!

Zowel de thuis office als de office op het werk is naadloos op elkaar aan te sluiten. Niet alleen qua security, maar ook heel goed toepasbaar. De documenten die je op de zaak had, die kun je nu ook thuis vinden en andersom. Dus het is veel naadlozer samen gaan werken.

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen met het nieuwe werken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en samen te kijken naar de beste oplossingen voor jouw unieke situatie.

 

Mijn reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

15 + 4 =