Tel. 010 293 09 75 - info@netmask.nl

Ontbreekt het jouw bedrijf aan een IT-afdeling of wil je juist je bestaande IT-afdeling versterken? Geen paniek! Wij hebben dé perfecte oplossing voor jou. Ontdek hoe wij bedrijven op een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier helpen, zodat je zonder zorgen kunt profiteren van de voordelen van IT.

Optimaliseer je processen en waarborg de veiligheid

Bij Netmask optimaliseren we processen en waarborgen we de veiligheid, zowel voor bedrijven zonder interne IT-afdeling als voor diegenen met een bestaande IT-afdeling. We zorgen ervoor dat je systemen altijd beschikbaar zijn, zelfs bij calamiteiten zoals brand of een server crash, door het implementeren van verspreide back-upmethodologieën voor maximale gegevensveiligheid. Bovendien zijn we ISO 27001 gecertificeerd, wat onze betrouwbaarheid en naleving van internationale normen voor informatiebeveiliging aantoont.

Op maat gemaakt voor jouw behoeften

Elk bedrijf is uniek. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften, of je nu wel of geen interne IT-afdeling hebt. Stel je voor dat je een facturatiesysteem hebt en gebruikmaakt van een boekhoudpakket zoals Exact. Wij kunnen een naadloze integratie tussen deze systemen realiseren, zodat facturen automatisch worden ingelezen.  Naast facturatiesystemen hebben we ook maatwerkoplossingen geleverd voor vakbonden, zoals een geïntegreerde ledenadministratie en een juridische module. En hebben we een engineeringbureau geholpen bij het genereren van Excel-rapportages uit hun applicatie, waardoor ze moeiteloos met de gegevens konden werken. De maatwerkmogelijkheden zijn eindeloos.

Veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop

Bij ons staat de veiligheid en betrouwbaarheid van jouw bedrijfsgegevens centraal. We implementeren robuuste beveiligingsmaatregelen om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van je data te waarborgen. Met behulp van geavanceerde technologieën zorgen we ervoor dat je gegevens beschermd zijn tegen bedreigingen en dataverlies. Onze ISO 27001-certificering is een extra bevestiging van onze toewijding aan veiligheid en betrouwbaarheid.

Persoonlijke service en proactieve ondersteuning

Ons team van deskundige IT-professionals biedt een persoonlijke service en proactieve ondersteuning, zodat jouw IT-omgeving optimaal functioneert, ongeacht of je wel of geen interne IT-afdeling hebt. We staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en technische uitdagingen aan te pakken. Met Netmask hoef jij je geen zorgen te maken over je IT, zodat jij je volledig kunt richten op het laten groeien van je bedrijf.

Neem contact op

Wil je ontdekken hoe wij jouw bedrijf kunnen versterken? We staan klaar om je te helpen! Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.